Kloetinge presenteert selectie voor volgend seizoen, maar zwijgt erover (video)

Kloetinge presenteert selectie voor volgend seizoen, maar zwijgt erover (video)
Kloetinge presenteert selectie voor volgend seizoen, maar zwijgt erover (video) © OZ
Zwamborn

Prettig

KLOETINGE - De club heeft liever niet dat er al met de nieuwe trainer, Marcel Lourens, gepraat wordt en ook over volgend seizoen mocht nog niet worden gepraat. Dan vragen we ons toch af: waarom dan deze avond? "De spelersgroep drong er op aan dat we met dit nieuws naar buiten zouden treden, dat vinden zij prettig", zegt technisch manager Kees Zwamborn. 

Hoofdklasse

In de competitie zijn nog twee wedstrijden te spelen. Het is nog niet bekend of Kloetinge volgend jaar in de eerste of de hoofdklasse zal spelen, maar volgens Zwamborn is de selectie voor volgend jaar hoofdklasse-waardig. "Wij hebben gekeken en gescout en de selectie gewogen op hoofdklasseniveau. "

Tevreden

Vijf nieuwe spelers worden er voor volgend jaar toegevoegd aan de selectie: van Ramon Janson, Mitchell Braafhart, Maarten van Vooren en Jeroen de Jonge was het al eerder bekend dat zij naar de Bevelandse club overkomen. De vijfde is Joel Dekker, die dit seizoen vooral in Kloetinge 2 speelde, maar de laatste weken meedoet bij het eerste. "Als je kijkt naar de potentie van die jongens dan zijn we er erg tevreden over. We kijken alleen nog naar een spits."
Braafhart Dekker

Dribbelaar

Dekker is een echt kind van de club en is erg trots op zijn nieuwe verbintenis. "Ik zit al sinds mijn vijfde bij de club. Ik ben nooit weggeweest en ik zal ook nooit weggaan. Ik ben een spits of een nummer tien, een echte dribbelaar."
Gevoel
Braafhart komt over van FC Axel en keepte daarvoor bij Hoek. "Ik heb hier een heel ander gevoel als toen ik naar Hoek ging. Hier weten ze precies wie ik ben en Kloetinge is mij een aantal keer komen bekijken. Dat was bij Hoek niet zo. Daar kwam alleen Kenny Verhoene (destijds trainer). Voor de rest hadden ze geen idee wie ik was."
Zaterdag speelt Kloetinge de voorlaatste wedstrijd van het seizoen tegen Oranje Wit.