Zeeuwse korfbalselectie voor duel met Oranje bekend

Korfbal TOP Arnemuiden 2016
Korfbal TOP Arnemuiden 2016 © Wendy Marteijn-Hulsteijn
OOST-SOUBURG - foto: Wendy Marteijn-Hulsteijn
De Sprong
Het duel begint op 16 mei om 20.00 uur en duurt twee keer 25 minuten zuivere speeltijd. Naast de spelers van TOP zijn ook de Zeeuwse clubs Fortis uit Oost-Souburg, Tjoba ('s-Heer Hendrikskinderen), het Middelburgse Swift en Ondo uit Sint-Laurens vertegenwoordigd.
Clinics
Op woensdag 17 mei zijn de spelers van Oranje ook nog in Zeeland voor het geven van clinics. Op het sportpark van Ondo in Sint Laurens krijgen eerst ruim 300 schoolkinderen korfballes.'s Middags is het de beurt aan de jeugd van de Walcherse korfbalclubs. 
Selectie
De Zeeuwse selectie voor het duel met Oranje ziet er als volgt uit:
Heren Peter van Belzen, Dylan Gillissen, Jurgen Janse (allen TOP Arnemuiden), Justin Koppejan (Fortis), Gijs Gillissen (Swift), Dennis Broerse (Tjoba), Thomas Mesu en Ronald Wisse (beiden Ondo)
Dames Emmelie Bouwens, Demi Mondeel, Jeanine Marijs, Anita de Ridder, Petra de Ridder (allen TOP Arnemuiden), Linda Burger (DSC Eindhoven), Joyce van Eenennaam (Ondo) en Aïsja Zuidweg (Swift). 
Technische Staf Edwin Coppoolse (trainer Ondo), Leon Kloet (assistent-trainer TOP Arnemuiden), Remi van Schaik (verzorger).