© Omroep Zeeland

Coryfeeën

HOEK - Een heel rijtje oud-spelers van Hoek was vanmiddag aanwezig. Onder meer Istvan Bakx, Joan van Belzen, Ferry Alfons, Lionel Lord en Sam Ysebaert waren speciaal naar sportpark Denoek gekomen voor deze bijzondere gelegenheid.

Wedstrijd

De 'All Stars' van Hoek kwamen al vroeg op voorsprong door een doelpunt van Istvan Bakx. Kyle Doesburg deed vlak daarna iets terug voor het huidige Hoek, maar het was Wesley de Smet van de 'All Stars' die de 1-2 maakte vlak voor de rust. In de tweede helft trok de volgend jaar voor Hoek spelende Ruben Besuyen de stand weer gelijk. Siereveld had zelf ook nog een aandeel in het scoreverloop, want hij verzilverde een penalty. Dat was echter niet genoeg voor de overwinning omdat Birgen Martens de 3-3 scoorde.

Einde

Siereveld speelt volgend weekend tegen Jodan Boys zijn laatste competitiewedstrijd voor Hoek. Ook zal hij nog zijn opwachting maken in de bekerfinale tegen BVV. Siereveld zet zijn carriere volgend seizoen voort bij VC Vlissingen.