Zeeuwse Feyenoordfans: 'Het gaat helemaal goedkomen' (video)

Zeeuwse Feyenoordfans: 'Het gaat helemaal goedkomen'  (video)
Zeeuwse Feyenoordfans: 'Het gaat helemaal goedkomen' (video) © Omroep Zeeland
Feyenoord Zeeland kleur

Met de fiets

OOST-SOUBURG - Zo gingen supporters uit Koudekerke met de fiets naar de Kuip. Rowan, Nick en Patrick hadden al vanaf de derde klas een weddenschap dat ze bij de eerst volgende kampioenswedstrijd de fiets zouden pakken naar Rotterdam. "We gaan volgende week niet nog een keer", zegt Rowan Jobse na afloop die flink baalde van de nederlaag. "Het was gewoon slappe hap."
Aanzoek 
Ook Ken en Sandra uit Axel hadden een weddenschap lopen. Als Feyenoord kampioen zou worden, volgde een aanzoek. Het stel keek de wedstrijd thuis gespannen op de bank. "We hebben al achttien jaar gewacht, dus dat ene weekje kan ook nog wel."
ITEM Feyenoord Zeeland
Feyenoord supporters uit Axel
Feyenoord supporters uit Axel © Omroep Zeeland
Uitvak
Slechts een enkele Feyenoord supporter had het 'geluk' om gisteren aanwezig te zijn bij het stadion van Excelsior waar Feyenoord met 3-0 verloor. Onder hen Joke en Rudi uit Ijzendijke. Zij zaten in het uitvak in het stadion en maakten filmpjes vanuit het vak en bij aankomst thuis. "We hadden het liever anders gezien", zei Joke na afloop. Volgende week kan Feyenoord alsnog kampioen worden als het wint van Heracles Almelo in de eigen Kuip.