Zeeland wordt wakker: steekpartij, kampioen en gedetineerden

Zeeland wordt wakker: steekpartij, kampioen en gedetineerden
Zeeland wordt wakker: steekpartij, kampioen en gedetineerden © OZ
Arrestatie na steekpartij in Vlissingen
Arrestatie na steekpartij in Vlissingen © HVZeeland

Steekpartij

OOST-SOUBURG - In Vlissingen is iemand gearresteerd omdat hij bij een ruzie gestoken zou hebben met een mes. Er raakte één persoon gewond, maar volgens de politie gaat het niet om zwaar letsel. De twee zijn bekenden van elkaar.
Het aanzoek van Sandra en Ken
Het aanzoek van Sandra en Ken © Omroep Zeeland

Kampioen

Eigenlijk had het aanzoek vorige week al moeten plaats vinden, maar toen werd Feyenoord nog geen kampioen. Maar zondag rond 16.15 uur zei Sandra 'ja' op de vraag van haar Ken. Feyenoord is kampioen en dus stappen Sandra en Ken uit Axel in het huwelijksbootje.
openingsact jachthaven Cadzand
openingsact jachthaven Cadzand © oz

Jachthaven

De nieuwe jachthaven in Cadzand is dit weekend feestelijk geopend. Er is plaats voor 125 boten. Bezoekers kunnen het hele weekend gratis zeilen, stand up peddelen en meevaren op verschillende soorten motorboten.
© Omroep Zeeland

Zeeuwse Top 40

|Voor de elfde keer kan je stemmen voor een gloednieuwe Zeeuwse Top 40. Stem op jouw favoriete muziek van bands, zangers en zangeressen uit Zeeland en stel zo de Zeeuwse Top 40 van 2017 samen.
Koeien in de wei
Koeien in de wei © Omroep Zeeland

Koeiensprongen

Na een winter in de stal mochten vandaag de koeien van het Melkhuis in Terhole weer naar buiten. Met een spurt en bokkensprongen betraden ze het verse groene gras waar ze de hele zomer op mogen grazen.
© oz

Ex-gedetineerden

Wim Sinke uit Vlissingen zet zich al bijna vijf jaar in voor de stichting DOOR in Middelburg, waar ex-gedetineerden werken aan hun terugkeer in de maatschappij. Vanwege zijn vrijwilligerswerk is Wim nu genomineerd voor de Lange Jan Awards.
© Omroep Zeeland / Monique Ardon
Foto: Monique Ardon

Weer

De dag begint zonnig, maar geleidelijk neemt de bewolking toe. Bij een zwakke tot matige zuidenwind wordt het rond de 19 graden. Vanavond kan er een beetje regen vallen. Het koelt vannacht af naar een graad of 14. De komende dagen is het droog en zonnig. Het wordt morgen rond de 22 graden en overmorgen wordt het nog iets warmer.