GOES kan zich opmaken voor nacompetitie na monsterzege

GOES juicht na een doelpunt
GOES juicht na een doelpunt © Rene van der Vliet
GOES - Schalkwijk scoort er vijf
Steve Schalkwijk had wellicht de middag van zijn leven. Hij nam meer dan de helft van de productie voor zijn rekening: in de 65 minuten die hij op het veld stond wist hij maar liefst vijfmaal te scoren, waarna hij zijn krachten mocht gaan sparen en gewisseld werd. Verder scoorde Kroon uit een lob, de Vlieger uit een penalty en kopte Tawfik binnen uit een corner. Vlak na rust kwam Nemelaer via van den Brand nog terug tot 5-1, maar verder liet GOES het niet komen.
Nacompetitie
Enkele weken geleden was al duidelijk dat GOES zich zou plaatsen voor de nacompetitie. GOES komt uit in een poule van vier ploegen. Wanneer de Goese ploeg hierin als eerste eindigt gaat het door naar de volgende promotie poule. Aankomende donderdag speelt GOES de eerste wedstrijd in haar promotie poule, uit in Haarlem tegen EDO. Vervolgens treedt het zondag thuis aan tegen Alverna uit Gelderland. Op 25 mei volgt de laatste partij, thuis tegen het Limburgse Susteren.
De Kroo mist waarschijnlijk nacompetitie
In de nacompetitie moet GOES het waarschijnlijk zonder Mart de Kroo stellen. De middenvelder brak tijdens een training zijn hand waardoor die in het gips moet. 
Scoreverloop
1-0 Schalkwijk (25)
2-0 Kroon (26)
3-0 Schalkwijk (34)
4-0 Schalkwijk (37)
5-0 Schalkwijk (42)
5-1 van den Brand (51)
6-1 Schalkwijk (62)
7-1 de Vlieger (67/pen)
8-1 Tawfik (87)
Opstelling GOES
Uyl, Klap, Rentmeester, Tawfik, Van Hecke, Kabwe Manengela (de Jonge/63), Hollemans (van Rosevelt/46), De Vlieger, Franse, Schalkwijk (Bolivar/65), Kroon