Uitslagen amateurvoetbal zondag 14 mei

© Omroep Zeeland
OOST SOUBURG - Hoofdklasse B
Vlissingen pakt een punt en eindigt op de vierde plaats. De Vlissingers nemen daarmee een periodetitel en spelen donderdag de eerste wedstrijd in de nacompetitie tegen Jong Den Bosch. 

— Omroep Zeeland Sport (@omroepzldsport)
">

1e klasse C

GOES wint met maar liefst 8-1 (vijf keer Schalkwijk) van Nemelaer. Donderdag begint de Goese formatie aan de nacompetitie met een uitwedstrijd tegen EDO.
EINDSTANDEN 1e Klasse C Brabantia pakt de laatste periode in de 1e klasse C. GOES haalt uit tegen Nemelaer: 8-1 pic.twitter.com/LxfyA6jJVx
2e klasse E
Voor Zeelandia Middelburg maakte de uitslag van vandaag geen verschil voor de stand. De Middelburgers gaan ondanks het verlies de nacompetitie in. 

— Omroep Zeeland Sport (@omroepzldsport)
">
3e klasse A
Philippine moest winnen met vijf doelpunten verschil en hopen dat Hoeven ook won om nog kans te maken op de nacompetitie. Hoewel Hoeven van HVV'24 won, kwam de ploeg van Dennis de Nooijer niet verder dan een 1-1 gelijkspel. 

— Omroep Zeeland Sport (@omroepzldsport)
">
4e klasse A
Breskens, Hontenisse en STEEN spelen nacompetitie voor promotie naar de 3e klasse. Sluiskil en Biervliet gaan de nacompetitie in voor lijfsbehoud. 

— Omroep Zeeland Sport (@omroepzldsport)
">

5e klasse A

Koewacht wint met 4-2 op bezoek bij naaste concurrent Vivoo. Beide ploegen gaan echter wel de nacompetitie in.
EINDSTANDEN 5e klasse A Koewacht wint op bezoek bij Vivoo met 4-2. Beide ploegen gaan de nacompetitie in pic.twitter.com/hF4a9E33GB