Uitslagen amateurvoetbal zondag 14 mei

© Omroep Zeeland

Hoofdklasse B

OOST SOUBURG - Vlissingen pakt een punt en eindigt op de vierde plaats. De Vlissingers nemen daarmee een periodetitel over en spelen donderdag de eerste wedstrijd in de nacompetitie tegen Jong Den Bosch.

— Omroep Zeeland Sport (@omroepzldsport)
">
1e klasse C
GOES wint met maar liefst 8-1 (vijf keer Schalkwijk) van Nemelaer. Donderdag begint de Goese formatie aan de nacompetitie met een uitwedstrijd tegen EDO. 

— Omroep Zeeland Sport (@omroepzldsport)
">

2e klasse E

Voor Zeelandia Middelburg maakte de uitslag van vandaag geen verschil voor de stand. De Middelburgers gaan ondanks het verlies de nacompetitie in en spelen volgende week tegen Beerse Boys.
EINDSTANDEN 2e klasse E Zeelandia Middelburg gaat de nacompetitie in en speelt volgende week tegen Beerse Boys. pic.twitter.com/dkwaqLngLT

3e klasse A

Philippine mist de nacompetitie. De ploeg van Dennis de Nooijer moet met vijf doelpunten verschil winnen maar kwam niet verder dan een gelijkspel.
EINDSTANDEN 3e klasse A Philippine weet niet met vijf doelpunten verschil te winnen en speelt geen nacompetitie. pic.twitter.com/0QNjkAv2hO
4e klasse A
Breskens, Hontenisse en STEEN spelen nacompetitie voor promotie naar de 3e klasse. Sluiskil en Biervliet gaan de nacompetitie in voor lijfsbehoud.
EIDNSTANDEN 4e klasse A Degradatie Schoondijke; STEEN gaat de nacompetitie in pic.twitter.com/sYhPLA0Lm1
5e klasse A
Koewacht wint met 4-2 op bezoek bij naaste concurrent Vivoo. Beide ploegen gaan echter wel de nacompetitie in. 

— Omroep Zeeland Sport (@omroepzldsport)
">