Zeeland wordt wakker: Lichaam, hondenavondvierdaagse en De Drvkkery

Zeeland wordt wakker: Lichaam, hondenavondvierdaagse en De Drvkkery
Zeeland wordt wakker: Lichaam, hondenavondvierdaagse en De Drvkkery © OZ
Het Veerse Meer bij Wolphaartsdijk
Het Veerse Meer bij Wolphaartsdijk © Stefan Schipper / Omroep Zeeland Flickr

Lichaam gevonden

OOST-SOUBURG - Het levenloze lichaam van een 80-jarige man uit Terneuzen is zaterdag gevonden in het Veerse Meer. Het lichaam lag in de buurt van het eilandje de Mosselbank.
© OZ

Nieuwe eigenaar

De Drvkkery in Middelburg krijgt een nieuwe eigenaar. De boekhandel komt vanaf 1 september in handen van Jan de Vlieger, directeur van uitgeverij Skandalon. Hij neemt het bedrijf over van Dick Anbeek en Anja de Groene.
© Omroep Zeeland

Hondenvierdaagse

Een avondvierdaagse houden is niet zo bijzonder. Maar om dat met honden te doen des te meer. Het dierenasiel Zeeuws-Vlaanderen in Terneuzen organiseert deze week voor het eerst zo'n vierdaagse met honden.
© Omroep Zeeland

Cyberveiligheid

Zoekgigant Google gaat kijken hoe zij gebruikers beter kan voorlichten om virusaanvallen te voorkomen. Dat zegt de directeur van Google Nederland Pim van der Feltz naar aanleiding van de wereldwijde virusaanval dit weekend. Van der Feltz was vandaag in Goes om ondernemers bij te praten over hun groeimogelijkheden op internet.
Lente
Lente © druppels op een vrouwenmantel (foto: Adrie Gideonse
Foto: Adrie Gideonse

Weer

Er zijn wolkenvelden, maar vooral later komt ook de zon er af en toe door. Bij een matige zuid tot zuidwestenwind is het met 22 tot 26 graden vanmiddag behoorlijk warm.