Van der Valk gaat voor hoteltoren in Goes

Van der Valk gaat een nieuw hotel aan de Deltaweg bij Goes neerzetten. Dat meldt de PZC. Het gaat om een hoteltoren van elf tot vijftien etages met 140 hotelkamers.

Van der Valk in Goes (foto: Website Van der Valk Goes)

Het nieuwe hotel komt naast het huidige hotelgebouw. Dit bestaande gebouw wordt - bij opening van nieuwe hotel - leeggehaald en verhuurd door Van der Valk.

Zwembad en wellness

In het artikel in de krant laat manager Claudia Verzijlbergh weten dat het huidige hotel in Goes sterk verouderd is. Naast de 140 kamers komt in de nieuwe vestiging een skybar en wellnessvoorzieningen zoals een zwembad en fitnessruimte.

Het is nog niet duidelijk wanneer de bouw start; de vergunningen moeten namelijk nog worden aangevraagd. In de krant zegt Verzijlbergh dat Van der Valk in ieder geval 'vaart wil zetten achter het plan'. De gemeente Goes is blij met de plannen van het hotel. "Het hotel is best wel verouderd", vertelt wethouder Loes Meeuwisse van de gemeente Goes. "Wij denken dat het op deze plek bij de Deltaweg wel kan."

Wethouder Loes Meeuwisse over de plannen van Van der Valk in Goes

Over klagende buren maakt Meeuwisse zich geen zorgen. "Je hebt daar het Poelbos en de spoorlijn, buren zijn er eigenlijk niet." De gemeente Goes heeft aangegeven mee te willen werken aan het plan. "Maar er moet nog wel een vergunning worden verstrekt en er moet een bestemmingsplanwijziging komen."

Meer over dit onderwerp:
Goes PZC Van der Valk hoteltoren
Deel dit artikel:

Reageren