Vrouw gepakt met stok vol schroeven en harddrugs

© Omroep Zeeland

Schroeven door een stok

CLINGE - Bij de controle bleek ze geen rijbewijs bij zich te hebben, maar wel een identiteitskaart. Toen ze die aan de agent overhandigde, zag die een stok met schroeven liggen. De schroeven waren door de stok heen geboord, waardoor de punten aan een kan uitstaken. Volgens de politie was daar iemand ernstig mee te verwonden.

Cocaïne

De vrouw dacht dat ze dit soort wapens gewoon bij zich mocht hebben, zegt de politie. De agenten hebben de vrouw daarop laten uitstappen en haar auto verder onderzocht. In het dashboardkastje werden vervolgens amfetamine en cocaïne gevonden.

Schreeuwen

Voor de drugs en het wapenbezit heeft de politie de vrouw aangehouden. "Ze schreeuwde en tierde er op los", laat de politie weten. Tijdens de controle stapte de vrouw uit de politieauto en probeerde weg te rennen. Maar een van de agenten wist haar snel weer te pakken. De agenten hebben daarop om extra hulp gevraagd. De opgeroepen politiemensen hebben haar vervolgens naar het politiecellencomplex bij Torentijd in Middelburg gebracht. De drugs en de wapens zijn in beslag genomen.