Pop-up strandtent moet Terneuzen laten bruisen (video)

Pop-up strandtent moet Terneuzen laten bruisen (video)
Pop-up strandtent moet Terneuzen laten bruisen (video) © oz
pop up strandpaviljoen
TERNEUZEN - Behoefte
Het strandpaviljoen is een initiatief van Ivo Geernaert. Vorig jaar stond hij nog met zijn strandtent in Breskens, maar dit jaar kiest hij bewust voor Terneuzen. "Veel mensen rijden naar de kust, omdat er hier gewoon niets is", zegt hij. "Hartstikke zonde, want er is veel behoefte."

Hip en trendy

Alles in de strandtent heeft Geernaert zelf gemaakt. Bovendien staat er een piano en een oude grammofoon, waar mensen zelf muziek op kunnen aansluiten. "We hebben geprobeerd om het paviljoen hip en trendy te maken", vertelt Geernaert. "Het is eigenlijk het nieuwe Ibiza, maar dan in Terneuzen."

Verse producten

In de keuken staat chef-kok Mark Bron. Het menu is niet groot, maar wel vers vertelt hij. "We werken zo veel mogelijk met producten uit de zee, zoals verse kibbeling en schol." 
© oz

Prachtig uitzicht

Ook al opent de strandtent morgen pas officieel, een handjevol bezoekers kwam vandaag al even kijken. De reacties beloven veel goeds. "Het is een super plek met een prachtig uitzicht", zegt een van de bezoekers. De strandtent blijft in ieder geval staan tot en met september.