'Hemelse' gedichtenbundel ziet levenslicht (video)

'Hemelse' gedichtenbundel ziet levenslicht (video)
'Hemelse' gedichtenbundel ziet levenslicht (video) © OZ
Boek Theo Raats
Rooibosthee
Andere korte verhalen gaan over rooibosthee en een pierensteker op het strand bij Kattendijke. Saar den Hollander zorgde voor de illustraties bij de bundel. Den Hollander is in het dagelijks leven de partner van Theo Raats.
Boekpresentatie
Celeste Zaligheden wordt zaterdagmiddag om 15.00 uur gepresenteerd in Boekhandel De Koperen Tuin in Goes. Het is een dubbelpresentatie. Ook dichter Thom Schrijer uit Zierikzee presenteert zijn nieuwe bundel Zonder huisraad deze keer. Boekhandelaar Manda Heddema interviewt beide schrijvers die daarna voorlezen uit eigen werk.
illustratie: Saar den Hollander
illustratie: Saar den Hollander © OZ

Theo Raats

Theo Raats is geboren in 1947 in ’s Gravenzande en woont nu, na wat omzwervingen door de provincie, in Kattendijke. Raats schrijft korte verhalen, gedichten en columns. De korte verhalen en gedichten publiceerde hij voornamelijk in het  Zeeuwse literaire tijdschrift Ballustrada. Zijn korte verhaal Parre is opgenomen in de verhalenbundel Zondig in Zeeland. Het gedicht Domburg is verfilmd door Rebecca van Wittene en door Jan Wouter van Rijen in opdracht van Digna Sinke.