Marjolijn en Isabel zijn door, nu die top 10 nog...

Isabel Provoost en Marjolaine et les Manouches maken nog kans op nummer met Metropole Orkest
Isabel Provoost en Marjolaine et les Manouches maken nog kans op nummer met Metropole Orkest © Omroep Zeeland

Samenwerking

OOST-SOUBURG - Het Metropole Orkest heeft een uitmuntende reputatie als pop- en jazzorkest, in binnen- en buitenland. En dat orkest is nu op zoek naar een samenwerking met nieuwe of gevestigde Nederlandse artiesten. Het publiek mag door te stemmen bepalen met wie het orkest moet gaan samenwerken.

Twaalfde

Polfliet eindigde onder haar artiestennaam Marjolaine et les Manouches (letterlijk: Marjolijn en de zwervers) op de twaalfde plek. Isabel stond uiteindelijk op nummer 16, na een indrukwekkende eindsprint. Twee dagen voor het einde van de eerste stemronde stond de voormalige The Voice-finalist nog op nummer 73, toen haar moeder een oproep deed om op haar te gaan stemmen.

Tweede ronde

Marjolijn en Isabel zijn nu als enige twee acts uit Zeeland door naar de tweede ronde. Andere Zeeuwse artiesten, zoals Danny Vera, Racoon en BLØF vielen buiten de boot. De twee Zeeuwse kanshebbers moeten dan wel in de top 10 zien te geraken.

Stemmen nodig

Ze hebben dus wel nog wat stemmen nodig om een paar plaatsen in de ranglijst te stijgen. De nieuwe stemronde is begonnen om 12.00 uur en duurt nog tot 18 augustus, 12.00 uur. Stemmen kan via mo.nl/met.