Vestrock in Hulst is begonnen (video)

Vestrock in Hulst is begonnen (video)
Vestrock in Hulst is begonnen (video) © Omroep Zeeland
Aanloop Vestrock
Grote namen
Het festival wist enkele grote acts aan te trekken. Headliners dit jaar zijn Racoon, Biffy Clyro, Broederliefde en leadzanger van de band Faithless, Maxi Jazz.
Basilieksessies
Naast het gewone festivalterrein zijn er ook optredens op bijzondere locaties. In de basiliek van Hulst treedt onder meer de pianist Joep Beving op. De basilieksessies zijn akoestische optredens van twintig minuten die voor iedereen gratis te bezoeken zijn. Nieuw dit jaar is de Vestwalk. Een wandeling over de stadswal met onderweg intieme optredens van singer-songwriters.
Vestrock in Hulst is begonnen
Vestrock Junior
Op zondag is er vooral voor kinderen veel te doen op het festivalterrein. Kinderen voor Kinderen treedt op, net als Disneys 'Just like me'. Ook de Youtubers van Team Dylan Haegens en StukTV zijn aanwezig. Het festival wordt zondagavond afgesloten door de rappers van Broederliefde. 
Vestrock Junior
Vestrock Junior © Omroep Zeeland
Groei
Vestrock is iedere editie groter geworden. De eerste editie in 2010 trok 2500 bezoekers naar Hulst. Tijdens de editie van vorig jaar waren dat er al 25.000. Door de jaren heen is Vestrock al diverse keren genomineerd voor verschillende festival-awards.