Vlissingen: Jansen blijft, Mallie en Abdenbi weg

Daniel Jansen
Daniel Jansen © Paul ten Hacken
VLISSINGEN - Foto: Paul ten Hacken

Huidige selectie

Jansen is de vijftiende speler van de huidige selectie die ook volgend seizoen aan de Irislaan speelt. Met de nieuwelingen Steve Schalkwijk, Mart de Kroo (beiden GOES), Giovanni Siereveld (Hoek) en Louis Ficq (Jong Ambon) komt het totaal aantal spelers voor volgend seizoen op negentien.
Geen toestemming
Eren Yildizturan wil bij FC Dordrecht gaan voetballen, maar heeft volgens Vlissingen al een contract getekend bij de hoofdklasser. De club wil hem daaraan houden en geeft geen toestemming voor een overgang. 
Etienne Mallie van VC Vlissingen
Etienne Mallie van VC Vlissingen © Paul ten Hacken
Foto: Paul ten Hacken

Mallie en Abdenbi

Etienne Mallie (29, foto) vertrekt na zes seizoenen bij Vlissingen. De middenvelder keert terug naar Walcheren. "Ik heb lang getwijfeld of ik zou blijven. Elke zondag naar minder aansprekende clubs in Brabant zie ik niet meer zitten en bij Walcheren spelen veel vrienden van mij. Daar heb ik heel veel zin in."
Ook Abdoe Abdenbi vertrekt. De aanvaller heeft nog geen nieuwe club gevonden. Abdenbi speelde de afgelopen vier seizoenen voor Vlissingen.

Vertrekkers

Het aantal vertrekkers komt met Mallie en Abdenbi op zes. Said Bouzambou (Terneuzen), Roycel James (Halsteren) en Yoeri Nijsse (GPC Vlissingen) hebben een andere club gevonden.
Thomas Ragut stopt met voetballen en wordt assistent van de nieuwe hoofdtrainer John Karelse.
Raymond Wolff VC Vlissingen
Raymond Wolff VC Vlissingen © Paul ten Hacken
Foto: Paul ten Hacken
Wolff en Ben Sellam
Het is nog niet duidelijk waar Raymond Wolff (foto) en Salim Ben Sellam volgend seizoen spelen. De kans dat Ben Sellam bij Vlissingen blijft is niet groot, volgens de middenvelder zelf. "Ik denk dat het einde verhaal is. De club wil niet verder met mij, dus ik laat het op mij afkomen. Als ik niks vind, ga ik een stapje terug doen."
Wolff heeft vrijdag een gesprek met Vlissingen. Een overgang naar Halsteren ketste af. Ook Hoek toonde belangstelling, maar volgens Wolff was dat 'niet concreet'.