Omroep Zeeland zingt, danst, kleurt en sport dit weekend

© Omroep Zeeland
OOST-SOUBURG - Colours by the Sea
Het is de vijfde keer dat de Vlissingse Boulevard zaterdag tijdens Colours by the Sea verandert in een kleurenzee. Aangemoedigd door 15.000 bezoekers lopen zowel volwassenen als kinderen vijf kilometer langs verschillende kleurenpunten. Omroep Zeeland staat vlak na het laatste kleurenpunt, gewapend met een fotocamera, om zoveel mogelijk mensen kleurrijk vast te leggen. De foto's zijn dezelfde avond te vinden op de Facebook-pagina van Omroep Zeeland.

Evenement van de week

Ook is Omroep Zeeland er bij met de radio en volgt er een uitgebreid verslag in het programma Evenement van de Week. Dit verslag is te zien op maandagavond (Tweede Pinksterdag). 
© Omroep Zeeland
Vestrock
Met artiesten als Racoon, Biffy Clyro, Broederliefde en The Common Linnets, belooft Vestrock 2017 een mooi feestje te worden. Omroep Zeeland zendt maandagavond (Tweede Pinksterdag) op televisie een uitgebreide samenvatting van drie dagen Vestrock uit. 
Shantykoor bij Middelburg VOLkoren
Shantykoor bij Middelburg VOLkoren © OZ

Middelburg Volkoren

Middelburg ontvangt dit weekend 141 koren op 22 locaties tijdens Middelburg Volkoren; van klassiek tot pop, van meezingers tot zeemansliedjes, jong versus oud, van ensembles tot grote koren. Omroep Zeeland Radio is erbij, foto's en video's volgen via onze Facebookpagina's.