Vestrock: sfeer, trots en rocken! (video)

Vestrock: sfeer, trots en rocken! (video)
Vestrock: sfeer, trots en rocken! (video) © Omroep Zeeland
Vestrock: sfeer, trots en rocken!
HULST - Het is zomaar een sfeerimpressie van de eerste dag van Vestrock in Hulst tijdens het optreden van Racoon gisteravond. Mensen in alle leeftijdscategorieën genieten van de muziek, een drankje en elkaar.
Jett Rebel
In totaal bezoeken ongeveer 27.000 mensen het muziekfestival in Hulst. Racoon en Jett Rebel traden vrijdag op. Zaterdag komen onder meer Danny Vera en The Common Linnets.
Racoon op eerste dag Vestrock
Racoon op eerste dag Vestrock © Omroep Zeeland
Basilieksessies
Naast optredens op het gewone festivalterrein zijn er ook uitvoeringen op bijzondere locaties. In de basiliek van Hulst trad gisteren pianist Joep Beving op. De basilieksessies zijn gratis te bezoeken akoestische optredens van twintig minuten. Nieuw dit jaar is de Vestwalk, een wandeling over de stadswal met onderweg intieme optredens van singer-songwriters. De Vestwalk is uitverkocht. 
StukTV
Op zondag is er voor kinderen veel te doen op het festivalterrein. Kinderen voor Kinderen treedt op, net als Just like me! van Disney Channel. Ook de youtubers van Team Dylan Haegens en StukTV zijn aanwezig. Het festival wordt zondagavond afgesloten door de rappers van Broederliefde.
Bezoekers op eerste dag Vestrock
Bezoekers op eerste dag Vestrock © Omroep Zeeland