Vrouw na stappen van fiets getrokken en mishandeld

Twee fietsers in het donker - archief
Twee fietsers in het donker - archief © Arlette Koers uit Middelburg
'S-GRAVENPOLDER - Foto (ter illustratie): Arlette Koers uit Middelburg

Ingehaald

De vrouw werd daar om 2.20 uur ineens ingehaald door een onbekende man, die haar vervolgens van haar fiets trok en meerdere malen hard heeft geslagen. Ze verweerde zich fel, hard gillend. Mogelijk is dat de reden dat de man ineens zijn aanval heeft gestaakt.

Aangebeld

Het lukte de vrouw vervolgens om te ontsnappen, waarna zij in paniek bij diverse woningen heeft aangebeld en geroepen. Uiteindelijk is zij bij een woning binnengelaten en opgevangen door de bewoners.

Signalement

Toen de opgeroepen agenten arriveerden, namen zij de zeer geëmotioneerde vrouw onder hun hoede, maar zij kon hen weinig vertellen over het signalement van de dader. Het gaat in ieder geval om een man op een fiets. Een arts van de huisartsenpost heeft de vrouw onderzocht en medische zorg verleend.

Politiehond

Haar fiets en persoonlijke spullen heeft zij ter plekke achtergelaten. Deze zijn enige tijd later door een aantal jongens langs de weg gevonden. Met een politiehond is nog geprobeerd om een daderspoor te vinden. Dat is niet gelukt.

Auto's langsgereden

Het slachtoffer kan zich herinneren dat er tussen 02.20 en 02.30 uur meerdere auto's zijn langsgereden. De politie is dan ook op zoek naar de bestuurders van die auto's en naar andere mensen die afgelopen nacht rond dit tijdstip iets bijzonders hebben gezien op de Goesestraatweg, bij de kruising met de Kloetingseweg.