Ride for the Roses begonnen met Ladies Night Ride

Ride for the Roses begonnen met Ladies Night Ride
Ride for the Roses begonnen met Ladies Night Ride © Omroep Zeeland
Start Ladies Night Run in Goes
Start Ladies Night Run in Goes © Omroep Zeeland

Drie dagen Delta Ride for the Roses

De Delta Ride for the Roses is geen wedstrijd, maar een fietsrit in strijd tegen kanker. Alle deelnemers ontvangen aan het eind van de tocht een roos, die symbool staat voor een morgen voor iedereen. De Ride probeert zoveel mogelijk geld op te halen voor de KWF Kankerbestrijding. Sinds 2009 wordt er ieder jaar een Zeeuwse Ride for the Roses op de Bevelanden verreden. Dit jaar telt het evenement drie onderdelen en is het een echt fietsweekend geworden. 
De dames trappen vrijdagavond met de Ladies Night Ride af. Op zaterdag staat de Delta Ride door Midden-Zeeland voor de negende keer op het programma. Zeker 2300 deelnemers stappen bij de Zeelandhallen op de fiets en rijden routes van 25, 50, 80 en 120 kilometer over de Bevelanden. Zondag kunnen de verwachte 2500 deelnemers dezelfde afstanden over Zeeuws-Vlaamse wegen rijden. Zowel voor de zaterdag als voor de zondag zijn daginschrijvingen nog mogelijk.
Onderweg voor Ladies Night Run
Onderweg voor Ladies Night Run © Omroep Zeeland
Volg de Delta Ride bij Omroep Zeeland
Omroep Zeeland doet het hele weekend verslag van de Delta Ride for the Roses via verschillende kanalen. Houd vooral de website en de Facebookpagina Fietsen in Zeeland in de gaten voor het laatste nieuws Ride-nieuws. Zaterdagochtend hoor je van alles over de Ride in het radioprogramma Weekend en maandagavond kan je op televisie kijken naar een uitgebreid verslag van de eerste Zeeuws-Vlaamse Ride.