Op deze plekken in Zeeland wordt geschaatst

De ijsverenigingen in Zeeland grijpen vandaag hun laatste kans. Op steeds meer plaatsen worden officiële ijsbanen geopend voor publiek. Bekijk op de kaart waar in onze provincie geschaatst wordt.

Op de plekken met een groen icoontje kan geschaatst worden, op de plekken met een rood icoontje niet. IJsbanen die binnenkort verwachten open te gaan hebben een oranje icoontje. Klik op het icoontje voor meer informatie. Bovenstaande kaart is gemaakt op basis van meldingen van Zeeuwen. Het betreden van het ijs is op eigen risico. Dit zijn de regels van de Koninklijke Nederlandse Schaatsbond voor veilig schaatsen op natuurijs.

Op de bevroren plas bij de Hogeweg bij Westkapelle waaide er donderdag een snoeiharde oostenwind. Toch waren er schaatsers, wat deden die tegen die kou?

In Goes-Zuid reden woensdag al verschillende mensen hun rondjes op de ondergespoten skeelerbaan. Maar dat ging niet bij iedereen goed...

Weet jij een plek in Zeeland waar (binnenkort) geschaatst kan worden? Reageer hieronder of app Omroep Zeeland: 06-53 28 98 68
Meer over dit onderwerp:
schaatsen Goes-Zuid natuurijs
Deel dit artikel:

Reageren