Eerste nieuwe Feyenoordshirt uitgedeeld in Zierikzee

Eerste nieuwe Feyenoordshirt uitgedeeld in Zierikzee
Eerste nieuwe Feyenoordshirt uitgedeeld in Zierikzee © Feyenoord Rotterdam
Feyenoordshirt Zierikzee
Via Facebook riep Feyenoord fans van de landskampioen op om het shirt op te halen in Zierikzee. Oud-Feyenoordspeler Regi Blinker wachtte bij de Noordhavenpoort op de eerste supporter die de woorden 'Take Me Home' zou schreeuwen. Hij of zij zou dan uit handen van Blinker het nieuwe shirt krijgen. "Het was wel heel toevallig dat ze zo dicht bij mijn huis stonden. Ik woon hier 100 meter vandaan", aldus Van der Neut.
Binnen een paar minuten was Beerend van der Neut dan ook op de plek waar het shirt werd uitgedeeld. En gelukkig voor hem was hij de eerste om het in ontvangst te nemen. "Ik ben er echt blij mee", zegt Van der Neut. "Alleen jammer dat er een Amsterdamse sponsor op staat."
Van der Neut is een hondstrouwe Feyenoordfan. Het shirt krijgt dan ook een speciale plaats bij hem in huis. "Ik ga het niet al teveel dragen. Ik ga 'm inlijsten en aan de muur hangen. Het is toch een collectors item natuurlijk."
De delegatie van Feyenoord heeft bij de Noordhavenpoort een sticker achtergelaten. Fans kunnen daarmee op de foto om ook een Feyenoordshirt te winnen.