Veel proeven voor weinig geld

Veel proeven voor weinig geld
Veel proeven voor weinig geld © Omroep Zeeland
Op de CuliFair staan fairtrade, streek- en biologische producten centraal. De Keurmerken 'Zeker Zeeuws', 'Fairtrade' en 'Biologisch' worden bij elke gerecht aangegeven. Op het menu staat onder andere springroll met zeekraal en schaaldieren, Thaise Curry met Zeeuwse aardappelen en Vlaamse Stoverij met Zeeuwse frietjes. Deelnemende restaurants zijn Meliefste, brasserie d'Anvers, De Witte Lelie, hotel brasserie Katoen, Het Binnenhof, Amuz eten & drinken, Slot Oostende, Taart & Tafel en De Vierlinden.
Veel proeven voor weinig geld
Het is de zevende keer dat de CuliFair wordt gehouden in Goes. Het evenement trok in 2016 zo'n 6000 bezoekers. Behalve de nadruk op eerlijke producten is er dit jaar ook gedacht aan de jongere fijnproevers. Restaurant De Vierlinden maakt voor de gelegenheid enkel kindergerechten op de CuliFair. 
Fairtrade pepers en sperziebonen
Fairtrade pepers en sperziebonen © Omroep Zeeland
Het culinaire feestje op de markt in Goes wordt op woensdag en donderdag gehouden en op beide dagen kun je van 12.00 uur tot 23.00 terecht.