Uitverkocht theater viert feest met Edwin en Blanche

Groot feest maandagavond in Vlissingen, in een uitverkocht CCXL Theater. Zo'n 750 bezoekers kwamen af op het feest om het 25-jarig bestaan van restaurant De Kromme Watergang te vieren. Met volop eten en drinken en bekende artiesten.

Restaurant De Kromme Watergang uit Slijkplaat bestond gisteren precies vijfentwintig jaar. De eigenaren, Edwin en Blanche Vinke, vieren dit jubileum met de culinaire show Vrienden van De Kromme Watergang. Met artiesten als Maikel Harte, Freek de Jonge, Peter Slager, Patrick Lodiers en Paskal Jakobsen.

Theatershow en afterparty

De avond stond verder in het teken van goed eten, drinken en feesten. Op het foodplein konden de bezoekers kennismaken met producten en dranken van tal van relaties van De Kromme Watergang. Met wijn-spijscombinaties die aansluiten bij het culinaire oeuvre van sterrenchef Edwin Vinke. Na de theatershow was er ook nog een afterparty.

Chefkok Edwin Vinke van De Kromme watergang in Slijkplaat (foto: Omroep Zeeland )

Speciale veerdienst

Bezoekers uit Zeeuw-Vlaanderen, kwamen met een speciale veerdienst naar Vlissingen. Daar maakten ruim 100 mensen gebruik van. Het feest kostte 100 euro per persoon, voor de speciale veerdienst werd 25 euro gerekend.

Michelinsterren

De Kromme Watergang werd op 11 maart 1993 geopend door chef-kok Edwin Vinke met zijn vrouw Blanche Vinke als gastvrouw. In 2005 kreeg het restaurant zijn eerste Michelinster, in 2011 volgde de tweede.

Meer over dit onderwerp:
Zeeuws-Vlaanderen Vlissingen Hoofdplaat feest
Deel dit artikel:

Reageren

Recent nieuws