Politie zelf slachtoffer van diefstal, vier kentekenplaten zijn foetsie

Politie zelf slachtoffer van diefstal, vier kentekenplaten zijn foetsie
Politie zelf slachtoffer van diefstal, vier kentekenplaten zijn foetsie © Politie team Oosterscheldebekken
Politieauto's niet inzetbaar door gestolen kentekenplaten
Politieauto's niet inzetbaar door gestolen kentekenplaten © Politie Oosterscheldebekken
De kentekenplaten zijn tussen 03.00 uur en 03.45 uur gestolen in het centrum van Renesse. Daar stonden de auto's op de Jan van Renesseweg geparkeerd. Het politieteam Oosterscheldebekken is niet blij en heeft een bericht op Facebook geplaatst.
​Beste kentekenplaatdief, door jouw toedoen zijn er vandaag vier politievoertuigen niet beschikbaar omdat jij het nodig vond om de kentekenplaten van de auto's te jatten.
Politie Oosterscheldebekken

Reanimatie

Alleen bij calamiteiten kunnen de wagens zonder kentekenplaat ingezet worden. "Mocht jouw huis in brand staan of een van je ouders gereanimeerd moeten worden, dan komen wij gewoon met een voertuig zonder kentekenplaten hulpverlenen."

Laffe daad

Het team vindt de diefstal laf en is boos. "Door jouw toedoen zijn er vandaag vier politievoertuigen niet beschikbaar omdat jij het nodig vond om de kentekenplaten van de auto's te jatten."
Verder doen de agenten een oproep aan de dief/dieven: "Nadat je vannacht zo een stoere jongen/meid bent geweest, verwachten we jou vandaag met de kentekenplaten en uitleg op bureau Renesse."
Androidgebruikers kunnen hier het bericht van de politie op Facebook lezen.