Politie waarschuwt voor wildwesttaferelen op A58

Politie waarschuwt voor wildwesttaferelen op A58
Politie waarschuwt voor wildwesttaferelen op A58 © OZ
File
File © OZ
"Er was net een bijna-ongeluk met een ambulance die over de vluchtstrook reed. Dit kan echt niet." Ze waarschuwt de weggebruikers dat er nu noodgedwongen agenten komen controleren. "En als je betrapt wordt, ben je meteen je rijbewijs kwijt."
ITEM politie over file A58
De hele dag heeft het verkeer op de A58 richting Bergen op Zoom last van wegwerkzaamheden. Rijkswaterstaat is bezig met groot onderhoud aan de snelweg.

Anderhalf uur vertraging

Om 13.00 uur stond er een file van 6 kilometer tussen knooppunt De Poel en de afrit Yerseke. De ANWB schatte de vertraging door die file in op anderhalf uur, maar sommige automobilisten deden er nog langer over. In sommige gevallen deden weggebruikers er twee uur over om twintig kilometer af te leggen. Daarom werd ook geadviseerd om te rijden.
De A58 in de richting van Bergen op Zoom is dit hele weekend afgesloten tussen Yerseke en Rilland. Tussen 's-Gravenpolder en Yerseke is maar één rijstrook beschikbaar.

Afgesloten

Vanaf 23.00 uur vanavond tot morgenochtend 06.00 uur wordt ook een ander deel van de snelweg richting Bergen op Zoom afgesloten, namelijk tussen 's-Gravenpolder en Yerseke.