Uitslagen amateurvoetbal 30 september

© OZ

Hoofdklasse A

Hoek wint thuis van RVVH en blijft bovenin meedoen.

1e klasse B

Kloetinge verspeelt op de valreep de overwinning tegen Oude Maas. Bruse Boys verliest thuis van mede promovendus Heerjansdam.

2e klasse E

Nieuwdorp en de Meeuwen winnen ook hun tweede competitiewedstrijd en zijn samen koploper. Nieuwdorp deed dat door degradant MZC'11 te verslaan, dat daardoor nog puntloos laatste staat.

3e klasse A

Yerseke versloeg met dubbele cijfers (10-1) promovendus Wemeldinge en staat samen met Vlissingen en Kapelle nog op de maximale score. Behalve Wemeldinge is ook GPC nog puntloos.

3e klasse B

Krabbendijke verslaat ZSC'62 en blijft koploper, weliswaar gedeeld met Wieldrecht. Tholense Boys haalde uit in de derby tegen NOAD'67. Bij rust was het nog 2-2, maar het werd uiteindelijk 2-9. ZSC'62 en NOAD'67 hebben nog nul punten na twee speelrondes.

4e klasse A

Bij vijf van de zeven wedstrijden werd meer dan zes keer gescoord. Luctor Heinkenszand, Domburg en Veere zijn nog zonder puntverlies.

4e Klasse B

Ook hier enkele monsterscores, Smerdiek scoort er zeven tegen Wolfaartsdijk, Cadzand krijgt er zeven tegen. Ook DwO'15 was op dreef en wint de derby van de Zak.

Hoofdklasse A Vrouwen

De dames van IJzendijke boeken hun eerste zege van het seizoen en staan nu boven de streep.