Roompot ook komende twee jaar sponsor

Roompot Vakanties uit Kamperland zal ook de komende twee jaar hoofdsponsor zijn van de gelijknamige wielerploeg. Het contract is verlengd tot 1 januari 2021, met een optie voor nog eens twee jaar.

Roompot-Nederlandse Loterij (foto: Orange Pictures)

Roompot begon vier jaar geleden als sponsor van de wielerploeg. De Zeeuwen Brian van Goethem uit Philippine en Nick van der Lijke uit Middelburg rijden voor het team. In het verleden reden ook Johnny Hoogerland uit Langeweegje en Antwan Tolhoek uit Yerseke voor Roompot. Bij het pro-continentale Roompot, de tweede divisie van het wielrennen, rijden alleen Nederlandse renners.

Directeur Jurgen van Cutsem laat namens Roompot Vakanties weten blij te zijn de samenwerking met de wielerploeg voort te zetten, "Met deze verlenging willen wij het signaal afgeven dat wij erg blij zijn met deze samenwerking, die wij dan ook graag in ieder geval nog de komende 2,5 jaar voortzetten. We zijn een ambitieus bedrijf en zijn blij met deze verlenging van samenwerking de ambities van het team verder uit te kunnen rollen."

Vandaag in Amstel Gold Race

De renners van Roompot rijden vandaag mee in de enige Nederlandse klassieker, de Amstel Gold Race. Nick van der Lijke en Marco Minnaard (Wanty-Groupe Gobert) zijn de Zeeuwen die meerijden.

Meer over dit onderwerp:
Zeeland wielrennen Roompot hoofdsponsor
Deel dit artikel:

Reageren

Recent nieuws