Kloetinge blijft dankzij derbywinst meedraaien in de top

Kloetinge blijft dankzij derbywinst meedraaien in de top
Kloetinge blijft dankzij derbywinst meedraaien in de top © Ron Quinten
Samenvatting Bruse Boys - Kloetinge
Vanaf het eerste fluitsignaal was Kloetinge duidelijk de sterkere ploeg. De bezoekers kwamen al na drie minuten op voorsprong toen Xander van der Poel laag binnenschoot van de rand van de zestien meter. Kloetinge bleef sterker, trof paal (schot Van Rossum) en lat (schot Mulder) en vlak voor rust lukte het Van Rossum toch om keeper Bins te kloppen, hij kopte van dichtbij snoeihard binnen.
Na rust kwam Bruse Boys beter voor de dag, Dennis Hoep kon na vijf minuten in de tweede helft de aansluitingstreffer maken. Van 't Hof leek de Duivelanders zelfs langszij te brengen, maar de scheidsrechter keurde deze goal af. Hierna hervond Kloetinge de vorm van de eerste helft maar vond het wederom de paal op haar weg, Van der Poel kon geen tweede treffer bijschrijven.
Rutger van Rossum kopt de 2-0 tegen de touwen
Rutger van Rossum kopt de 2-0 tegen de touwen © Ron Quinten

Scoreverloop

0-1 Van der Poel (3)
0-2 Van Rossum (40)
1-2 Hoep (53)

Opstelling Bruse Boys

Bins, Van den Berge, Olaf Willemse, Vroegindeweij, Ketting (Lindhout/60), Van der Bijl (Pronk/60), Dost, Potappel (Maaskant/60), Den Hollander, Van 't Hof, Hoep

Opstelling Kloetinge

Lentink, Jansen, Jaap Esser, De Jonge, Quinten, Daan Esser, Mulder (Wuyts/75), Van Tiggele, Van Vooren (De Bonte/70), Van Rossum, Van der Poel (Amperse/90)