Bruse Boys verliest van Brielle

Bruse Boys
Bruse Boys © Facebook Bruse Boys
Na goede resultaten tegen Nieuw-Lekkerland en Oranje Wit was Bruse Boys optimaal gemotiveerd voor een goed resultaat tegen subtopper Brielle. In het begin van de wedstrijd waren de bezoekers echter meteen sterker.
Na een kleine twintig minuten spelen kwam Brielle op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Stevie Soares. Bruse Boys kon daar weinig tegenover stellen. Toch knokte het team uit Bruinisse voor een beter resultaat. Tien minuten na de rust mocht het ook een strafschop nemen die door middenvelder Yarick Dorst werd benut.
Vlak na de penalty kreeg Bruse Boys een grote kans op 2-1, maar Wesley den Hollander schoot de bal net naast. Ondanks de sterke fase van de thuisploeg, was het toch Brielle die met de drie punten naar huis ging. Een kwartier voor tijd schoot Claudio Santos Silva de 1-2 binnen en een paar minuten voor het eindsignaal scoorde hij opnieuw. Omdat rode lantaarn SHO zijn wedstrijd ook verloor, bleef Bruse Boys hangen op de voorlaatste positie.