Koploper Feyenoord een maat te groot voor Kloetinge

Koploper Feyenoord een maat te groot voor Kloetinge © Ron Quinten
Samenvatting Kloetinge-Feyenoord
In de eerste helft had Kloetinge al niets in de melk te brokkelen. De ploeg van trainer Marcel Lourens kwam in de 36e minuut op een 0-1 achterstand. Niemand minder dan Junior Obiku, de zoon van Mike Obiku, kopte de bal binnen voor Feyenoord.
In de blessuretijd bracht Akanioui de uitploeg op een 0-2 voorsprong via een rebound. Tot overmaat van ramp werd het kort voor rust nog 0-3. Oosterom schoot voor koploper Feyenoord een penalty binnen.
Na rust werd de schade alleen maar groter voor Kloetinge. Obiku vergrootte de voorsprong naar 0-4. In de 84e minuut bepaalde aanvoerder Adelmund de stand op 0-5 met een schitterend doelpunt van ruim veertig meter.