Delta Sport/EMM krijgt kans op promotie

De handballers van Delta Sport/EMM krijgen een kans om volgend seizoen een niveau hoger te spelen. In een driekamp gaat de ploeg uit Zierikzee spelen om één plek in de 2e divisie.

Branden Meulmeester doet een doelpoging namens Delta Sport/EMM (foto: Ruud van der Nat)

De heren van Delta Sport/EMM speelden het afgelopen jaar in de Hoofdklasse en eindigde op de derde plaats. De handballers kwamen twee punten tekort om WPK/Westlandia van de titel te houden. Tweede werd Helius met evenveel punten, maar een beter doelsaldo (elf doelpunten) dan Delta Sport/EMM. De eerste twee ploegen promoveerden, maar omdat er nog een plek vrij komt in de 2e divisie mag Delta Sport/EMM gaan spelen om de laatste plek in die klasse.

Op 27 mei speelt de club een driekamp tegen Dongen en HVC. De wedstrijden worden in Houten gespeeld. Alle ploegen spelen twee volledige wedstrijden. Degene die wint speelt volgend jaar in de 2e divisie en dat is het derde niveau van Nederland.

Nieuwe trainer

Het bestuur van Delta Sport/EMM hoopt tijdens het driekamp een nieuwe trainer op de bank te hebben zitten. Het contract met de trainer van afgelopen seizoen Leon Luijsterburg is al afgelopen. Luijsterburg wilde niet verlengen en zal er dus ook niet bij zijn in de nacompetitie.

Meer over dit onderwerp:
Zierikzee handbal Delta Sport/EMM Tweede Divisie
Deel dit artikel:

Reageren

Recent nieuws