Uitslagen amateurvoetbal 9 december

Uitslagen amateurvoetbal 9 december
Uitslagen amateurvoetbal 9 december © OZ

Hoofdklasse A

Hoek wint opnieuw en verslaat deze week Rijsoord
Door de overwinning stijgt Hoek naar de zesde plaats in de stand op tien punten van koploper Noordwijk.

1e klasse B

Kloetinge wint en blijft meedoen in de subtop. Bruse Boys verliest in Vlaardingen.

2e klasse E

De Meeuwen doet zeer goede zaken door zelf te winnen. De naaste concurrentie wist niet te winnen. De Zeeuws Vlaamse derby tussen Terneuzense Boys en Axel eindigde in een gelijkspel.

3e klasse A

Ook na super saturday blijft het spannend bovenin de derde klasse. Zowel nummer een Yerseke als nummer twee RCS wisten een achterstand bij rust om te buigen in een overwinning en zien daardoor het gat met de concurrentie groter worden.

3e klasse B

Krabbendijke blijft een honderd procent score behouden en loopt uit op de concurrentie omdat het Thoolse onderonsje tussen Tholense Boys en WHS in een gelijkspel eindigde.

4e klasse A

Veere en Luctor Heinkenszand blijven de dienst uitmaken in de vierde klasse B. Onderin is Nieuwland, weliswaar op doelsaldo, de nieuwe hekkensluiter.

4e klasse B

DwO'15 is er niet in geslaagd de topper tegen Smerdiek te winnen en ziet daardoor het gat met koploper Halsteren groter worden.

Hoofdklasse A Vrouwen

Door de stevige nederlaag tegen het tweede van Ter Leede moeten de vrouwen van IJzendijke weer serieus naar beneden kijken op de ranglijst.