Groene Ster pakt een punt tegen Veerhuys

Groene Ster pakt een punt tegen Veerhuys
Groene Ster pakt een punt tegen Veerhuys © Paul ten Hacken
Groene Ster pakt een punt tegen Veerhuys
Groene Ster kwam slecht uit de startblokken. Door balverlies van El Kaddouri wist Younes Darri de uitploeg halverwege de eerste helft op een 0-1 voorsprong te zetten. Veerhuys vergrootte de voorsprong daarna zelfs naar 0-2. Een snelle counter werd benut door Jorg Ooievaar. Kort voor rust deed Groene Ster nog wat terug door een treffer van Abdoe Abdenbi.
Al snel in de tweede helft bracht Saïd Bouzambou Groene Ster op gelijke hoogte. Halverwege de tweede helft leek het echter alsnog mis te gaan toen Mo Darri de 2-3 maakte. Tot overmaat van ramp kreeg Abdoe Abdenbi een tweede gele kaart, waardoor hij van het veld moest.
Groene Ster overleefde de periode van twee minuten met een man minder en zette daarna zelfs de 3-3 (doelpunt Josimar Pattinama) op het scorebord. De ploeg kon zijn geluk niet op toen daarna Saïd Bouzambou de 4-3 binnenschoot. Kort voor tijd bepaalde Mo Darri de eindstand op 4-4.
Groene Ster Veerhuys Reacties
Door het gelijkspel blijft Groene Ster op de zesde plaats in de eredivisie. Volgende week speelt het de laatste wedstrijd voor de winterstop tegen FC Marlène.