Vlissingen sluit af met gelijkspel

Hoofdklasser Vlissingen heeft in de laatste thuiswedstrijd tegen Groene Ster uit Heerlen met 0-0 gelijk gespeeld. De ploeg van John Karelse eindigde door dit resultaat op de tiende plaats. Bij de Walcherse formatie stond de wedstrijd vooral in het teken van een aantal afzwaaiende spelers.

John Karelse (foto: Paul ten Hacken)

Afscheid

De laatste wedstrijd van het seizoen stond vooral in het teken van het vertrek van een aantal spelers. Joan van Belzen, Giovanni Siereveld, Jarreau Manuhuwa, Mart de Kroo, Geraldi Geerman, Steve Schalkwijk en Yves Nyemb namen afscheid van de Vlissingse hoofdklasser. In een matig duel gebeurde er weinig en waren beide teams aan elkaar gewaagd. Na een uur spelen kreeg Tom Hermans zijn tweede gele kaart en moesten de bezoekers uit Limburg verder met tien man. Ondanks het numerieke overtal gebeurde er weinig. In de slotfase kreeg doelman van Belzen nog een publiekswissel en mocht Siereveld nog invallen.

Opstelling Vlissingen

Van Belzen (Ben Sellam/86), Renzo Roemeratoe, Milton Roemeratoe, Braafhart (De Kroo/46), Martien, Manuhuwa, Weeda, Nyemb, Bouzambou (Siereveld/86), Schalkwijk, Geerman

Meer over dit onderwerp:
Walcheren Voetbal
Deel dit artikel:

Reageren