Water liep langs de muren: Ostrea Lyceum stuurt ruim 500 leerlingen naar huis

Op de locatie aan de Bergweg van het Ostrea Lyceum in Goes zijn vanmorgen de leerlingen naar huis gestuurd vanwege wateroverlast. Het water kwam na een flinke regenbui naar binnen.

ostrealyceum

Vanochtend lesuitval op vwo vanwege wateroverlast. Elektriciteit is nu weer veilig bevonden en een noodreparatie is uitgevoerd. Zonder tegenbericht gaan de lessen morgen weer gewoon door. #wateroverlast #noodweer #lesuitval

Volgens directeur Knuijt was er sprake van een onveilige situatie. "Het water kwam via de tl-balken in het plafond naar beneden." Rond 11.00 uur heeft de school besloten om de leerlingen naar huis te sturen. "Het ging om zo'n vijfhonderd leerlingen, denk ik, nu de examenklassen er niet meer bij zijn."

Dakreparatie was nog niet afgerond

Op het dak van de school in Goes zijn de afgelopen periode reparaties uitgevoerd. "Juist door het slechte weer was dat nog niet allemaal afgerond, en dat wordt ons dus nu funest."

Inmiddels zijn elektriciens, dakdekkers en schoonmakers op de school aanwezig voor de noodzakelijke reparaties en de schoonmaak van het gebouw. De school hoopt morgen weer open te gaan.

Meer over dit onderwerp:
Goes wateroverlast Ostrea Lyceum
Deel dit artikel:

Reageren