Oemoemenoe verliest ook tweede duel in kampioenspoule

Oemoemenoe voor de wedstrijd tegen DIOK
Oemoemenoe voor de wedstrijd tegen DIOK © Mirjam Wasterval
Al na een paar minuten spelen kwam DIOK op een 0-3 voorsprong. De bezoekers kregen daarna een penalty maar wisten die niet te benutten. Daarna tekende Gregory Bannister uit een penalty de 3-3 gelijkmaker aan. Dat was ook gelijk de enige score van de wedstrijd voor Oemoemenoe, want daarna begon DIOK afstand te nemen en kwam het eerst op 3-8 en daarna 3-10. Vervolgens vergrootte DIOK uit een try de voorsprong naar 3-17. Het werd voor rust zelfs nog 3-24 en dat was tevens de ruststand.
Kort rust kon DIOK binnen een paar minuten verder uitlopen naar een 3-38 voorsprong. En met die stand geloofde DIOK het wel, want in de laatste 25 minuten van de wedstrijd werd er niet meer gescoord.
Oemoemenoe staat nu met twee punten uit twee gespeelde wedstrijden op de vierde plaats in de kampioenspoule.