Uitslagen amateurvoetbal 27 januari

© Omroep Zeeland

Hoofdklasse A

Hoek verslaat RVVH en is in het kalenderjaar 2018 nog zonder puntenverlies. Voor Hoek scoorden Ceesay, Van Renterghem en Akindayini.

Hoofdklasse A

In de stand blijft Hoek op de vijfde plaats staan.

Lees ook:

1e klasse B

Kloetinge wint z'n eerste competitiewedstrijd van 2018 en mag hoop houden op een mooie eindklassering. Bruse Boys blijft laatste en kan niet winnen van mede degradatiekandidaat Nieuwenhoorn.

Lees ook:

2e klasse E

De beslissing om het kampioenschap lijkt te zijn gevallen. De Meeuwen won met 1-0 van Nieuwdorp door een doelpunt in de tweede helft van Gennaro Eikenhout. De Meeuwen staat nu negen punten los op de nummer twee Nieuwdorp, dat Zwaluwen op gelijke hoogte ziet komen op de gedeelde tweede plaats. Voor Terneuzense Boys gaat het er steeds somberder uitzien na weer een nederlaag. Oostkapelle was te sterk voor de ploeg van Diederik Hiensch.

3e klasse A

De Vlissingse derby tussen RCS en Vlissingen is een overwinning geworden voor de dorpsclub. De Souburgers versloegen Vlissingen met 3-0. Zaamslag won in een productief duel bij GPC Vlissingen. Voor de Zeeuws-Vlamingen scoorde Niek Luime vier doelpunten, waarvan 3 binnen 6 minuten, een gave hattrick dus.

3e klasse B

Krabbendijke gaat door waarmee ze voor de winterstop waren gebleven, namelijk met winnen. De Bevelanders haalde vijf keer doeltreffend uit bij VVC'68. Tholense Boys vergroot het gat met de nummer drie met drie punten en staat zelf tien punten achter op Krabbendijke.

4e klasse A

De top twee won en dus blijven Veere en Luctor Heinkenszand in een felle strijd om de titel.

4e klasse B

De Thoolse derby tussen SPS en Stavenisse eindigde in een overwinning voor Stavenisse. Apollo'69 verpletterde Wolfaartsdijk door onder meer vier doelpunten van de 48-jarige spits Dennis de Nooijer.