1/8e finale districtsbeker: Gunstige loting voor Vlissingen

De loting voor de districtsbeker
De loting voor de districtsbeker © Orange Pictures
In het clubhuis van Cluzona werd de loting verricht voor het verdere verloop van de districtsbeker. Daarin ontliepen de Zeeuwse clubs elkaar. Vlissingen kreeg op papier de best mogelijke loting, want het speelt thuis tegen de laagstspelende ploeg die nog over is. GOES gaat op bezoek bij Heerjansdam. De wedstrijd staan gepland op dinsdag 20 februari.

Loting districtsbeker

achtste finales, dinsdag 20 februari VC Vlissingen - De Alblas Heerjansdam - GOES Cluzona - IFC Halsteren - Sliedrecht Uno Animo - Kozakken Boys 2 Madese Boys - Bladella WNC - Heeze Marvilde - SSS
Als VC Vlissingen en GOES er in slagen om de kwartfinale te bereiken, dan ontlopen beide ploegen elkaar opnieuw. Beide Zeeuwse hoofdklassers spelen dan een uitwedstrijd. GOES speelt bij winst op Heerjansdam tegen de winnaar van de wedstrijd Halsteren-Sliedrecht. VC Vlissingen gaat, als het De Alblas uitschakelt, op bezoek bij Cluzona of IFC.

Loting districtsbeker

kwartfinales Halsteren of Sliedrecht - Heerjansdam of GOES Cluzona of IFC - VC Vlissingen of De Alblas Uno Animo of Kozakken Boys 2 - Madese Boys of Bladella WNC of Heeze - Marvilde of SSS
Mochten GOES en VC Vlissingen er ook in slagen de halve finale te halen, dan treffen beide ploegen elkaar in Goes. En dan is ook de 'bekerbonus' binnen voor beide clubs, want ook dit seizoen plaatsen de vier halve finalisten van de districtsbeker zich voor het KNVB-bekertoernooi.