Doe mee met de Winterspelenpool!

Ireen Wüst wint 3000 meter tijdens Winterspelen 2014
Ireen Wüst wint 3000 meter tijdens Winterspelen 2014 © M. Smelter
Volgende week vrijdag gaan de Winterspelen van start in Zuid-Korea. 'Wint Sven Kramer dit jaar de 10 kilometer schaatsen?' of 'Wie zijn succesvoller: de mannen of de vrouwen?' Maar ook moeilijkere vragen als 'Hoeveel goals gaat het gezamenlijke dames-ijshockeyteam van Noord- en Zuid-Korea in totaal maken?' of 'Op welke plaats zal skeletonner Akwasi Frimpong eindigen?'.
Vul je antwoorden in via deze link: https://nl.surveymonkey.com/r/winterspelenpool. Je maakt kans op een Omroep Zeeland verrassingspakket.
<p><strong>Voorwaarden<br></strong><br>1. Als meerdere deelnemers na afloop van de Olympische Spelen dezelfde hoogste score hebben, dan wordt er door Omroep Zeeland geloot.<br>2. Over de uitslag van de Winterspelenpool wordt niet gecorrespondeerd.<br>3. Maximaal 1 deelname per persoon.<br>4. Bij onvoorziene gebeurtenissen of een fout in de vraagstelling behoudt Omroep Zeeland zich het recht om een vraag niet mee te laten tellen in de uitslag.<br>5. Als de Olympische Spelen zijn afgesloten worden er geen aanpassingen meer gedaan aan bijvoorbeeld de medailleverdeling na dopinggevallen.<br>6. Medewerkers van Omroep Zeeland en hun huisgenoten mogen niet meedoen. </p>