De feestvreugde is losgebarsten bij Hoek nadat de promotie naar de Derde Divisie is veiliggesteld!

16:27 Hoek promoveert

Het zit erop. Hoek promoveert naar de Derde Divisie!

16:20 Houdt Hoek stand?

Hoek zit nog steeds op schema voor de Derde Divisie. De laatste minuten zijn inmiddels aangebroken!

16:11 Laatste wissel bij Hoek

Van Hoorn, matchwinner bij de wedstrijd tegen Spijkenisse, komt in het veld voor Chergui. Hoek moet nog zo'n tien minuten overleven.

15:55 Martens vervangt Impens

Birgen Martens komt in het veld voor Rik Impens bij Hoek in de 64e minuut.
Fabian Wilson (l) in duel met Jack van Moerkerk van Ajax
Fabian Wilson (l) in duel met Jack van Moerkerk van Ajax © Orange Pictures

15:44 Hoek knokt zich terug

Bram Leroy schiet in de kruising en brengt de stand terug tot 1-2.

15:38 Wissel bij Hoek

Hoek en Ajax zijn begonnen aan de tweede helft. Bij Hoek is Van Renterghem erin gekomen voor Besuyen.

15:22 Rust

Hoek gaat met een 0-2 achterstand op het scorebord de kleedkamers in.

15:11 Grootste kans voor Hoek

Besuyen krijgt een grote kans voor Hoek, maar mist. De stand blijft 0-2.

15:01 Fransberg scoort opnieuw

Fransberg brengt Ajax op een 0-2 voorsprong.

14:50 Ajax scoort

Ajax komt op een 0-1 voorsprong via Fransberg na een te korte terugspeelbal van Hoek-verdediger Chergui.

14:45 Opnieuw kans voor Hoek

10' Wilson geeft de bal voor op Ceesay, maar die kopt de bal over.

14:37 Eerste kans voor Hoek

Eerste kans in de wedstrijd is voor Bram Leroy, maar hij lobt de bal over de doelman.

14:35 Aftrap

Hoek is aan de wedstrijd tegen Ajax begonnen.

14:15 Spanning neemt toe

Nog een kwartier en dan begint Hoek aan de allesbepalende nacompetitiewedstrijd tegen Ajax!

14:00 Opstelling Hoek

Trainer Jannes Tant heeft de volgende opstelling gemaakt voor het allesbepalende duel tussen Hoek en Ajax. Kunnen deze elf namen Hoek naar de Derde Divisie leiden?