'Bekend worden als DJ is vooral jezelf promoten'

'Bekend worden als DJ is vooral jezelf promoten'
'Bekend worden als DJ is vooral jezelf promoten' © Omroep Zeeland
DJ Jailo leert DJ Timo de fijne kneepjes
De 15-jarige Timo uit Vlissingen was de gelukkige, want hij kreeg alle aandacht van DJ Jailo. Timo is al een aantal jaren bezig als DJ Timo op feestjes en partijen, maar hij wil echt doorbreken. Het liefst staat hij over een paar een jaar in clubs en op grote festivals.
Volgens DJ Jailo word je pas bekend wanneer je veel bezig bent met jezelf verkopen. "Je moet actief zijn op social media, maar ook naar feesten gaan waar je graag zou willen draaien." Jailo maakt tijdens de avond duidelijk dat je met alleen goeie muziek er niet komt.

Kunstbende

De masterclass wordt georganiseerd door Kunstbende Zeeland. Jonge DJ's tussen de 12 en 18 jaar mochten meedoen als voorbereiding aan een DJ- contest van Kunstbende. DJ Timo gaat daar ook zeker aan meedoen en heeft al wat voorbereiding gedaan.
DJ Jailo leert de fijne kneepjes aan DJ Timo
DJ Jailo leert de fijne kneepjes aan DJ Timo © Omroep Zeeland
<p>Jaimy Lageweg, artiestennaam Jailo, komt uit Middelburg en speelde al op meerdere grote festivals. Hij draait van R&B tot zware hiphop beats. Lageweg toerde ook al een paar keer door Amerika ene produceert zijn eigen muziek. </p>