Hontenisse degradeert uit derde klasse

Voetbalvereniging Hontenisse is door een nederlaag tegen VVR gedegradeerd uit de derde klasse. De ploeg uit Kloosterzande kreeg twee strafschoppen tegen die beide keren benut werden door Joris van den Ham. De ploeg uit het Brabantse Rijsbergen liep in het restant van de wedstrijd nog uit naar 4-0 waardoor het doek viel voor de ploeg van Marco van Vlierberghe.

Het eerste elftal van VV Hontenisse (foto: VV Hontenisse)

VVR maakte na een kwartier een doelpunt, maar deze werd afgekeurd vanwege buitenspel. Even later was het wel raak nadat de scheidsrechter naar de stip wees. Het buitenkansje werd benut door Joris van den Ham. Hontenisse probeerde VVR na het doelpunt nog onder druk te zetten, maar dat leverde geen noemenswaardige kansen op.

Nog een strafschop

Na zeven minuten spelen in de tweede helft kreeg VVR opnieuw een strafschop en weer was het Van den Ham die toesloeg. Toen diezelfde Van den Ham opnieuw wist te scoren en zijn ploeg op 3-0 wist te zetten, was het geloof bij Hontenisse weg. VVR speelde de wedstrijd makkelijk uit en kwam vlak voor tijd nog op 4-0 door een doelpunt van Gilberto Quiala. Voor Hontenisse zijn de druiven zuur. Die ploeg speelt komend seizoen een niveau lager.

Meer over dit onderwerp:
Voetbal Hontenisse
Deel dit artikel:

Reageren