Uitslagen amateurvoetbal zaterdag 24 maart

© Omroep Zeeland

Hoofdklasse A

Hoek blijft winnen in de hoofdklasse A. Het verschil met koploper Noordwijk is nu nog maar acht punten. Die ploeg kwam met 0-1 voor, maar zag Jodan Boys een sterke tweede helft spelen.

Hoofdklasse A

Het blijft spannend bovenin. Hoek blijft op de vierde plek, omdat ook Ter Leede, SteDoCo en Achilles Veen winnen.

Lees ook:

1e klasse B
Kloetinge kijkt lang tegen een onoverbrugbare achterstand aan, maar komt in de slotfase nog sterk terug. VVGZ brengt de ploeg van Marcel Lourens wel de eerste nederlaag toe sinds 18 november 2017. Bruse Boys kan lang mee met koploper Feyenoord, maar moet in de tweede helft alsnog capituleren.

Lees ook:

2e klasse E

Koploper De Meeuwen is al weken uit vorm en ook tegen DBGC weet het niet te winnen. Voorlopig heeft het nog wel een grote voorsprong op eerste achtervolger Arnemuiden.

3e klasse A

Yerseke blijft koploper na een doelpuntenfestijn tegen GPC Vlissingen. De ploeg uit Reimerswaal maakt er maar liefst tien!

3e klasse B

Weinig veranderingen in de top van de derde klasse B. Zowel koploper Krabbendijke als de eerste achtervolgers Tholense Boys en Wieldrecht winnen.

4e klasse A

Veere haalt uit tegen Jong Ambon en kan terugkijken op een zeer geslaagde middag. Luctor Heinkenszand wint ook en blijft in het spoor van Veere.

4e klasse B

Apollo '69 is opnieuw op schot en maakt er zes tegen Stavenisse. De veertigers in de spits bij de club uit 's Gravenpolder, Dennis de Nooijer en Jean Paul Harthoorn, scoren allebei twee keer. Bovenin blijft Halsteren heersen na een overtuigende zege tegen SPS.

Hoofdklasse A vrouwen

IJzendijke verliest nipt van koploper Heerenveen en komt steeds verder in degradatienood.