BLØF-zanger wil drukte Zoutelande weleens met eigen ogen bekijken

BLØF-zanger wil drukte Zoutelande weleens met eigen ogen bekijken
BLØF-zanger wil drukte Zoutelande weleens met eigen ogen bekijken © BLØF
"Ik wil ook weleens kijken wat er hier aan de hand is", zegt Jakobsen in de video die hij op Facebook plaatste, om vervolgens de aanwezige strandgangers te trakteren op een akoestische versie van het nummer, onder begeleiding van zijn eigen ukelelespel. Overigens lopen de wandelaars onverstoorbaar door, zonder te laten merken of ze Jakobsen herkennen als zanger van BLØF.
BLØF pakt ook goud in België
BLØF pakt ook goud in België © BLØF
Het nummer staat al weken op één in de toplijsten in zowel België als Nederland en in beide landen heeft de Zeeuwse band voor het nummer al een gouden plaat in ontvangst genomen. Door de populariteit stromen bij de horecaondernemers in Zoutelande de afgelopen maanden veel meer boekingen binnen dan andere jaren en is het er ook nu al, voor de start van het toeristenseizoen, relatief druk in en rondom het dorp.

'Zo dood dat het goed wordt'

Niet alleen Paskal Jakobsen nam er een kijkje. Radiopresentator Vincent Fierens van de Belgische Q-Music en zijn vloggende landgenoot Jan Thans kwamen er eergisteren ook een kijkje nemen. Ze waren verbaasd over hoe kort ze er over deden om er vanaf Antwerpen naartoe te rijden, een klein uurtje. Hun eindconclusie? "Het is het echt geweldig. Da's hier zo dood. Zo dood dat het goed wordt eigenlijk."

Lees ook: