Uitslagen amateurvoetbal zaterdag 7 april

© OZ

Hoofdklasse A

Hoek speelt met 2-2 gelijk tegen Noordwijk. Concurrenten Ter Leede en SteDoCo winnen wel hun competitiewedstrijd.

Hoofdklasse A

Door het gelijkspel van Hoek daalt het een plekje naar de vierde plaats.

Lees ook:

1e klasse B

Kloetinge blijft met lege handen achter in de thuiswedstrijd tegen Oude Maas. Door het verlies zakt de ploeg van Marcel Lourens naar de vierde plaats. Bruse Boys heeft een zware middag tegen Heerjansdam.

Lees ook:

2e klasse E

Koploper De Meeuwen wint weer eens en loopt gelijk uit op achtervolgers Arnemuiden en Oostkapelle. Axel voegt zich bij het tweetal in de strijd om de tweede plaats.

3e klasse A

Yerseke is veel te sterk voor laagvlieger Wemeldinge. Onderaan zorgt Lewedorpse Boys voor een grote verrassing door ruim te winnen van Dauwendaele.

3e klasse B

Een grote stunt in de derde klasse B. Koploper Krabbendijke verliest van de rode lantaarndrager ZSC'62 en ziet Tholense Boys iets dichter naderen.

4e klasse A

Veere en Luctor Heinkenszand blijven heersen in de competitie. Vooral Luctor had een eenvoudige middag door De Westhoek te vernederen.

4e klasse B

Koploper Halsteren komt geen moment in gevaar tegen laagvlieger Cadzand. In de strijd om de tweede plek doet DWO'15 goede zaken.

Vrouwen Hoofdklasse A

De dames van IJzendijke komen terug van een 2-0 achterstand en spelen gelijk tegen Rijnvogels. Ze zien echter wel de nummer laatst Heerenveense Boys dichterbij komen op de ranglijst.