Uitslagen amateurvoetbal 14 april

© OZ

Hoofdklasse A

Hoek speelt gelijk tegen promovendus Rijsoord

Stand Hoofdklasse A

Hoek blijft op de vierde plaats in de stand staan maar verspeelt wel de koppositie in de derde periode aan 's Gravenzande, dat volgende week op bezoek komt in Hoek.

Lees ook:

1e klasse B

Kloetinge blijft door de thuisoverwinning op DCV in de subtop meedraaien. Bruse Boys leek lang op een overwinning af te stevenen maar zag in de slotfase Nieuwenhoorn langszij komen.

Lees ook:

2e klasse E

Een goede dag voor de Meeuwen. De ploeg van trainer Daan Eikenhout wint zelf van Nieuwdorp en zag alle naaste belagers punten verspelen.

3e klasse A

RCS boekt een monsterscore in de Vlissingse derby tegen Vlissingen. De acht doelpunten werden gemaakt door Nicky van Merrienboer (5x) en Yordi Nijland (3x).

3e klasse B

Krabbendijke en Tholense Boys blijven de nummer een en twee want beiden winnen vandaag hun wedstrijd.

4e klasse A

Veere verslaat gemeentegenoot Domburg terwijl Luctor Heinkenszand ongeslagen blijft dit seizoen door de overwinning op hekkensluiter WIK'57. SKNWK wint met 7-3 van Nieuwland, mede dankzij Machiel Schot, die drie keer scoorde voor de Schouwse ploeg.

4e klasse B

DwO'15 verslaat met een zevenklapper Cadzand en blijft derde in de stand.

Hoofdklasse A vrouwen

De vrouwen van IJzendijke pakken een punt tegen Reiger Boys en blijven voorlaatste. IJzendijke loopt wel een punt uit op de nummer laatst Heerenveense Boys.

Lees ook: