GOES zorgt voor daverende verrassing tegen ADO Den Haag

GOES zorgt voor daverende verrassing tegen ADO Den Haag © Omroep Zeeland

Samenvatting GOES - ADO Den Haag

In de eerste helft kwam GOES op voorsprong door een treffer van verdediger Sherief Tawfik, die een corner heel aardig binnen werkte. Na de rust kwam de ploeg van trainer Rogier Veenstra zelfs op een 2-0 voorsprong. Erwin Franse zette een dribbel in en liep tegen Wilfried Kanon op waarna de arbiter naar de stip wees. Tawfik legde aan en maakte zijn tweede goal van de avond. In de slotminuten wisten de profs uit Den Haag via Elson Hooi de eindstand op 2-1 te bepalen.