Uitslagen amateurvoetbal zondag 22 april

© Omroep Zeeland

Hoofdklasse B

GOES boekt een 6-0 zege op EHC/Heuts en versterkt daarmee de derde plaats op de ranglijst. VC Vlissingen ging in Limburg met 1-0 onderuit bij SV Meerssen.

Lees ook:

2e klasse E

Zeelandia Middelburg is in eigen huis met 3-2 te sterk voor Rijen. Dankzij deze zege heeft de ploeg van Dennis de Nooijer weer aansluiting met de subtop.

3e klasse A

In de topper speelt Philippine op bezoek bij Gastel met 1-1 gelijk. De gelijkmaker voor de Zeeuws-Vlaamse formatie werd een kwartier voor tijd gescoord door Derrit Longueville. In het rechterrijtje verliest Hontenisse en staat nu nog maar net boven de streep. Voor Breskens lijkt de nacompetitie tegen degradatie onafwendbaar.

4e klasse A

Titelkandidaat Clinge maakt geen fout en wint met 1-3 bij Vivoo. Door deze zege houdt de ploeg de minste verliespunten.

5e klasse A

Koploper Vogelwaarde boekt een moeizame 1-0 zege op Hoofdplaat. Na een uur spelen, scoorde Martijn van Passel het enige doelpunt van de wedstrijd. Daarna begon het spektakel pas echt. Kevin van de Brande, Giovanni Lekaj en de ingevallen jeugdspeler Sven de Clippelaar kregen allemaal rood, waarna ook trainer Marc de Kunder werd weggestuurd. Met acht man hield de koploper toch stand. "We kregen zelfs nog de beste kansen en schoten nog op de lat",blikte trainer De Kunder lachend terug.
Bij Sluis-Lepelstraatse Boys was Jens Pyfferoen de grote man. Sluis won met 6-1 en Pyfferoen maakte vijf treffers.