Kloetinge stijgt naar derde plaats door ruime overwinning

Tom de Bonte
Tom de Bonte © Joep Zoeteweij
Nieuw-Lekkerland begon goed aan de wedstrijd en raakte al vroeg de paal, maar hierna nam Kloetinge de overhand. Remco van Tiggele opende de score na een goede steekbal van Tom de Bonte, waarna Jeroen de Jonge de score verdubbelde. Een kort genomen corner leidde tot een voorzet die lang in het strafschopgebied bleef hangen, tot De Jonge zijn voet ertegen zette en de bal achter de doelman kegelde. Na 34 minuten kwam De Bonte zelf tot score, na een fraaie actie schoot hij de bal in het dak van het doel. Voor rust werd de 4-0 ook nog gemaakt, Maarten van Vooren anticipeerde goed op een rebound en schoof de bal binnen.
Het openingsdoelpunt van Remco van Tiggele
Na rust werd de wedstrijd redelijk eenvoudig uitgespeeld, het enige noemenswaardige moment uit de tweede helft was de goal die de eindstand bepaalde; Can Özgan schoot van 20 meter binnen na een pass van Ramon Janson.
1-0 Van Tiggele (13)
2-0 De Jonge (28)
3-0 De Bonte (34)
4-0 Van Vooren (43)
5-0 Özgan (86)